Nfu.Oh # 282

Det här är ett av mina få cremelack. Jag vet att jag har 2 cremelack och tror att jag har ytterligare ett eller kanske två (jag har aldrig testat dem, men de ser ut som creme) Finns en anledning till att jag inte har så många cremelack – de är tvärt emot hololack 🙂 Min plånbok är säker för Cina Glaze nya kollektion Up and away. Creme är inte min grej riktigt och pastell är verkligen inte min grej.
Några cremelack är dock trevligt att byta av med ibland. Det är därför de blir liggande *haha*
#282 är som sagt ett cremelack. Färgen är sådär lagom lila. Inte för kall och inte för varm. Skulle säga att den är lätt dammig. Som ni ser på ringfingern så fick inte den här manikyren heller tillräckligt med tid att torka. Hur kan man vara så rastlös när man är sjuk? Tips; sätt inte på pastavattnet och tro att ni ska hinna lacka naglarna och få dem att torka innan vattnet kokar.. Det gjorde jag.
Jag vet inte riktigt varför nageltipparna lyser igenom på bilden. I verkligheten är lacket homogent, inga synliga tippar, kanske har nått med ljuset att göra eller så. För att vara ett Nfu.Oh-lack var det förvånansvärt svårlackat. Det var tunt och det första lagret la sig i vallar. Därför fick jag lägga tre tunna lager istället för ett tjockt och ett tunt som jag brukar.

Annonser

6 thoughts on “Nfu.Oh # 282

  1. Jag är inte heller mycket för cremelack. De blir också stående på sin hylla. Det är ju mycket skojigare med bling. Däremot är jag sugen på några ur Up & Away, konstigt nog. Just ett lila cremelack kan jag tänka mig och detta ser ju väldigt fint ut i färgen men om det är svårlackat så går det ju bort.

    Gilla

  2. Ser fint ut! Och visst är det skönt med krämlack ibland. Jag är i och för sig rätt förtjust i krämlack, men inte i Up and away-kollektionen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s