Electric eel – OPI

Idag är jag hemma sjuk. Otroligt tråkigt men det ska jag inte skriva mer om här (är man intresserad finns det ju en annan blogg man kan besöka).
Bestämde mig för att lacka naglarna. Konstaterade för ett tag sen att jag inte (tror jag) använt OPIs Electric eel en enda gång (!) Väldigt konstigt med tanke på att jag bara var tvungen att köpa det för bra länge sedan. Det kan till och med varit med min första 8ty8/H2T-beställning någonsin.
Jag tror att det kan bero på att Electric eel är väldigt skir och eftersom jag sällan har ofärgad gele/fransk på naglarna funkar det helt enkelt inte med Electric eel.
Nu gjorde jag dock fransk hos nageltanten i tisdags så jag passar på att lacka med Electric eel, trots att det är en typisk vårfärg.
Som ni ser så är ålen skir. Det här är tre relativt flödiga lager. Jag vågade faktiskt inte lägga fler än så, då hade det aldrig torkat. Nu har jag visserligen en kraftigt markerad vit nageltipp men jag tror att nagellinjen hade synts även med klar gele. Det är synd att jag inte fick mer riv i Electric eel. Färgen är fantastisk men med försvinner tyvärr både på foto och nagel när den är så tunn. Man anar den vackra färgen på flaskan. Nej, Electric eel lämpar sig nog bäst ovanpå något annat lack så att det blir täckande. Undra om jag har något som skulle kunna funka. Tips på bra ”underlack” tas hemskt gärna emot!
Bloggen Nail of the day (som tyvärr verkar ha dött ut – synd) har visat det här lacket. Hon har med hjälp av layering fått Electric eel täckande och därmed kunnat få fram färgen på foto. Det är så vackert!

Electric eel åkte av ungefär lika fort som det kom på. Färgen är som sagt väldigt vårig och jag känner mig inte så vårig idag. Dessutom fick jag det aldrig riktigt att torka innan jag somnade.. Resten kan ni ju lista ut. Istället för att försöka rädda bytte jag ut. Nu har jag ett lila krämlack på naglarna. Det ska fotas efter tupplur och kommer ut väl ut här inom de närmsta dagarna.

Annonser

3 thoughts on “Electric eel – OPI

  1. Ursäkta för mitt sena svar! Ja, jag har de på NOTDs på bloggen sen 3-4 månader tillbaks- om inte mer. Om du menar på naglarna också. Om du menar en bild på själva flaskan så nej, tyvärr.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s