Nyårsminkningen som uteblev

Slänger ut en fråga; kan man vara en total sminkjunkie och ändå fira nyår 100% sminklös? Och svarar på densamma; Ja, det kan man. Det gick jättebra. Det blev som ni förstår inget smink på nyår för min del. Jag hade planer på nått brunt och guldglittrigt, men jag orkade inte. Och så är jag ju redan gift dessutom 🙂
Eftersom jag inte har någon glittrande och sprakande nyårssminkning att visa tänkte jag istället visa nyårsnaglarna igen. Jag har en fotokung/fotonörd på jobbet och jag brukar fråga honom om ett och annat. Idag hade han photoshopat Lets do it in 3D. Blev inte bilden cool, det tog inte mer än 3-4 minuter för honom. Personligen tycker jag att nagellacksfärgen kommer fram väldigt bra när omgivningen är så neutral, vad tycker ni?

Jag håller på och bearbetar Micke/fotokungen så han ska göra en photoshopskola anpassad efter mina behov 🙂 Lite fototips och eventuell kommande skola hittar ni här där han bloggar

Annonser

4 thoughts on “Nyårsminkningen som uteblev

  1. Hehe klart man kan vara sminklös fast man är sminkgalning, själv var jag det också under nyår, var sjuk >< hehe orkade inte fixa iordning mig. Blev myskläder o sminkfri 😀

    Gilla

  2. Makeuponista: Ja, jag håller på och bearbetar honom. Håll tummarnaViktoria: Hoppas du mår bättre nu!Zizzie: Visst är det

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s