Neutralt med Unbasic white

Det har varit en hel del neutralt den senaste tiden, men jag sminkar mig i alla fall – ett fall framåt. Har inte haft någon inspiration eller ork över huvudtaget. Många av sminkningarna har inte ens förärats med ett foto eftersom de mest sett likadana ut.

Här är en av sminkningarna som har fotats. Jag tycker den blev bra. Enkel, snabb och sofistikerad. Jag la Unbasic white på hela ögonlocket upp till brynet. Jag hade turen att komma över en Unbasic white i Oslo. Vad jag förstått kom den inte till alla diskar i Sverige. Efter Unbasic white la jag Smoke & diamonds i globlinjen för att få lite djup. Båda skuggorna från MAC.

Annonser

3 thoughts on “Neutralt med Unbasic white

  1. Sminkan: Tack!Sublim: Den var med i MACs "Love that look" men vad jag förstått kom den aldrig till diskarna i Sverige. Åtminstone kom den sent

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s