Nagellacksfavoriter

Sminkan gjorde härom veckan en lista över hennes 20 favoritlack. Jag älskar denna typ av listor, de är en enorm inspirations- och önskelistekälla, så jag bestämde mig för att haka på. Jag kommer dock bara ha med 10 lack på min lista. Även om min nagellackssamling är betydligt större än vad en normal människa kan anses behöva så kändes det inte rätt att ta med 20 lack. De skulle motsvara cirka 30 procent av hela samlingen och det kändes helt enkelt orättvist mor de lack jag verkligen gillar!
I alfabetisk ordning:

Cathrine the grapeOPI

DS Amethyst – OPI

DS Fantasy – OPI

DS Glamour – OPI

Forest – Nubar

Kaelidoscope him out – China Glaze

LOL – OPI

#70 – Nfu.Oh

Reclaim – Nubar

Turned up turquised – China Glaze

Man kan väl lätt konstatera att jag gillar blingiga nagellack =)
Här kommer en länksamling till de som jag vet hakat på de också. Hojta om jag missat nån, det är en skatt för bra för att missa!
Annonser

7 thoughts on “Nagellacksfavoriter

  1. OPI DS Amethyst och Catherine the Grape (som jag faktiskt har på mig idag) är två av mina absoluta favvisar. Sen älskar jag Midnight in Moscow. Det är nog mina tre favvisar all time faktiskt.

    Gilla

  2. Sminkan: Jag begränsade mig inte det minsta 🙂Ninni: Midnight har inte jga, men har sett den på flera bloggar och vill minnas att den ser fin ut

    Gilla

  3. En till som älskar hololack! Begränsade inte heller min lista till bara 1 hololack, vad svårt det skulle bli….Har varit sugen på DS Glamour och Fantasy och måste nog försöka lägga vantarna på dem. Ser att vi har en del gemensamma favoriter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s