Blått med Steamy och Deep truth

Nu är jag i Idre för att fira jul med familjen. Maken håller som bäst på och spänner pjäxorna. Kan inte säga annat än att jag är avundsjuk på att han får ge sig ut i backarna. Jag får ta ett sabbatsår i år, på’t igen nästa jul kanske? Mormor får vara barnvakt 🙂

Här kommer en sminkning från tidigare i veckan. Jag öppnar bara översta ögonskuggelådan för tillfället och där i ligger mina MACskuggor. Jag har mentalt blockerat ut de övriga lådorna för att inte bli alldeles villrådig på morgonen när jag ska sminka mig. Jag behöver inte fler valmöjligheter helt enkelt. Det är även MACpaletterna som fått följa med upp till Idre.

Vid den här sminkningen använde jag Steamy på nästan hela ögonlocket. Jag sparade en liten del i inre och yttre ögonvrån. På yttre delen av ögonlocket la jag tjockt med Deep truth som jag sedan suddade in mot Steamy och in under ögat. Deep truth las även i globlinjen och suddades upp mot brynet ihop med Tilt som är ljusare blå och som i sin tur övergår i Casablanca under brynet. I inre ögonvrån la jag silvergrå Silver ring som jag drog in under ögat och som fick övergå till Deep truth. Slutligen så svart kajal runt hela ögat

Annonser

5 thoughts on “Blått med Steamy och Deep truth

  1. Härligt med jul i Idre. Makeupen är jättefin, vintrig och frostigt.En massa ögonskuggor ställer ibland till problem. För mig de dagar när jag har bråttom eller är väldigt trött. Då önskar jag att det inte fanns så mycket att välja mellan.

    Gilla

  2. Maya: Tack, du brukar alltid ha så fina skimriga bilderKabuki: Snöänglar var en bra idé! Det måste jag göra imorgonSminkJante: Håller helt med dig. För måste skuggor KAN vara jobbigt när man är lite trött och stressadSminkan: Tack så mycket. Jag gillar blått

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s