Strike a pose

Jag jobbar på att få tillbaka mina gamla morgonrutiner. Jag mår så mycket bättre när jag är lite sminkad så det är ju trots allt för min egen skull. Det senaste knepet är att jag lägger basen samtidigt som jag sätter i linserna innan frukost. Jag trivs inte alls med att vara sminkad med bara bas så då blir det per automatik lite skugga och grejer efter frukosten. Än så länge har det fungerat.
Det jag märkt är att jag har tappat känslan för formen under tiden jag inte sminkat mig. Jag får korrigera en hel del med tops för att få till det. Vad tycker ni om formen på den här? Jag är inte nöjd men kan spontant inte säga vad jag ska göra annorlunda heller. Har sm sagt tappat den känslan. Men det är väl bara att sminka på så kommer den smygande tillbaka.
Här har jag använt tre av skuggorna ut MACs Love that look. Köpte ju på mig en del hel av dem när de släpptes men de flesta ligger fortfarande oanvända.
Mitt på ögonlocket, täckande runt tre fjärdedelar av locket har jag lagt Strike a pose. Det var en riktigt härligt lite petrolblå nyans på den, me like! För att fördjupa den lite i yttre ögonvrån och i globlinjen använde jag Knight divine (ej Love that look) och för att ljusa upp i inre ögonvrån använde jag Fashion, den är lite blågrå i tonen. Under brynet Unbasiv white.

Annonser

8 thoughts on “Strike a pose

  1. övning ger färdighet. Det är otroligt hur snabbt man lägger av sig. Känns nästan som man är nybörjare igen när man börjar sminka sig.Jag tycker det är är jättefint och kan inte se något fel med formen.

    Gilla

  2. Makeuponista: Tack, den var över förväntan faktisktSminkjante: Ja, det är väl bara att nöta nöta nöta som kommer känslan tillbaka

    Gilla

  3. Kabuki: Tack, nu känner jag inte samma panikbehov av att plocka brynen 😉Linda: det är konstigt egentligen att spegelbilden betyder så mycket men ändå skönt på nått sätt. Man kna faktiskt tvinga sig själv piggare 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s