Soft dazzle

Det har varit lite bloggning det sista. Jag har haft en väldigt jobbig period. Ingenting har varit roligt och jag har mest mått dåligt, gråtit och varit deprimerad. Men, nu är den dörren stängd och jag ska försöka rycka upp mig och blicka framåt. Med början nu.
Med början i MACs Dazzleglass creme i färgen Soft Dazzle som jag lyckades få en mycket förvirrad manlig kollega, utan sminkgalen fru, att köpa när han var på tjänsteresa. Jag gillar dazzleglass cremen, de är lika sköna och fina som vanliga dazzleglassen men lite mindre klistriga och mer subtila (i alla fall den här jämfört med mina dazzleglass)
Annonser

8 thoughts on “Soft dazzle

  1. Ha, ha, rolig story! Ett Dazzleglass piggar alltid upp! Hoppas att du kan hålla den där dörren stängd och att du kommer må bättre nu!

    Gilla

  2. Maya: Ja, me like. Tycker bara att det är så svårt att köpa läppgrejer med kurirKabuki: Ja, nu får dörren vara stängd ett tag. Om ett par veckor påverkas jag nog inte så hård om det skulle gläntas på igenSminkjante: Ja, om det är klistrigheten du inte gillar med den vanliga är cremen ett alternativFåfängan: Han kan – ibland

    Gilla

  3. Åh ett sånt där vill ja oxå ha 🙂 Gillar iof de vanliga klistriga sakerna men dessa ser så fina ut!! Stort Grattis till graviditeten, när beräknas ankomsten av lillkotten?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s