Nfu.Oh #34

Nu har jag inte har någon permantent färg på nalgarna tänkte jag passa på och lacka med mina skira, ljusa lack som aldrig täcker annars.
Här har jag lackat med Nfu.Oh #34, ett rosalila skirt skimmrande lack. Det är tre lager på naglarna men det är ändå inte riktigt täckande, man ser den ljusa kanten på nageln. Färgen är väldigt fin men det skira är inte riktigt min grej. Jag önskar att den vore helt täckande men i samma färg. Jag skulle gissa att det hamnar på Pre-ty inom ett par dagar.
Det var lite lurigt att måla naglarna när de är korta. Jag tog lika mycket färg på penseln som vanligt vilket inte var en bra idé. Det blev alldeles för tjocka lager och de torkade inte ordentligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s