Strawberry dreams badmuffin

Jag är alltid skeptisk till badprodukter i ”portionsförpackning” på grund av att vi har ett dubbelbadkar modell djupare och det är inte direkt mallen som används vid dosering till badbomben etcetera. Därför blev jag positivt överraskad, om än tvivlande, när jag läste på förpackningen att en muffin ska räcka till 4 bad. Tvivlet kom av, hur sjutton ska jag hinna fiska upp en badbomb nör hälften smält och var ska jag lägga den? Kommer den inte smälta på badkarskanten?
Jag märkte när jag la i muffinen att den smälter betydligt långsammare än andra badbomber jag testat. Den verkar var mer kompakt. Därför var det inga som helst problem att fiska upp den rosa klumpen som muffinen förvandlats till när jag tyckte att det var ungefär halva kvar. Klumpen ligger nu i sin muffinsform på badkarskanten i väntan på nästa bad.
Det är som sagt en jordgubbsdoftande muffin. Den luktar diskret, man får sniffa rätt bra för att känna doften från vattnet, och gott. Dock skulle jag inte säga att den luktar jordgubb. Jag tycker den luktar blommigare än jordgubb, mer som ros.
Efter badet är varken jag eller badkaret överdrivet oljiga. Huden känns mjuk och len men inte kletig. Den doftar även lätt av muffinen.
Betyg:
Bild lånad från spastugan.se
Annonser

5 thoughts on “Strawberry dreams badmuffin

 1. ahaha, jag kunde inte hålla mig då jag gick förbi godisaffären och såg dem :]Vad roligt, jag är väldigt dålig på kommentera själv så..

  Gilla

 2. Underbart namn Strawberry dream muffin… duktigt av dig att slänga den i badet, den ser så mumsig ut att jag nog hade försökt äta upp den…

  Gilla

 3. Hanna: Jag skulle inte rekommendera dig att äta den 🙂 Men den var mysig i badetKabuki: Säger som till Hanna, att förtära är nog inte att rekommendera 😉

  Gilla

 4. Friskt vågat hälften vunnet vare visst här. Det slog dig inte att knäcka den på hälften innan du doppade den i badet..? Jag har ingen badbollserfarenhet men rent logiskt tyckter jag det borde funka.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s