Steamy och Casablanca

Det var ett tag sen jag visade en sminkning här. Det finns en väldigt enkel förklaring till det – jag har inte sminkat mig på semestern. Nu är semestern slut och det börjar duttas lite i sminkpottorna.
Detta är en sminkning från i onsdags tror jag. Det är en väldigt enkel sminkning där jag suddat ihop MACs blå skugga Steamy med vitgula Casablanca.
Idag bjuder jag på något för allra första gången här på Kajalpennan – en fotd. Förutom ögonsminket har jag lite av MACs rouge Cubic samt på läpparna MACs lipglass Ciao Manhattan ovanpå see thru lip colour Secret crush.

Annonser

12 thoughts on “Steamy och Casablanca

  1. Hej snygging!!Fina ögonskuggor och riktigt läcker top! Postade idag på morgonen, alltså paletterna, så har du tur kommer de imorgon.

    Gilla

  2. Kajsa: Kul att det var uppskattat. Skulle bara veta vad länge jag gått och tänkt på en fotd och våndatsLinda: Taxk, vad snälltSminkan: Ja, jag var visst färgmatchad. Tänkte inte på det. Tack för hjälpen med paletterna, nu blir det depotting på hög nivå 🙂

    Gilla

  3. Maya: Tack, kul att det uppskattasMimmi: Tack, jag trodde faktiskt att bilden var klickbar men det var den visst inteSanna: Jupp, så här ser jag ut. Jag fick skuggan igår. Tack. Har den nått namn?Sminkjante: Tack så mycket x 2. Kul att kunna glädja 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s