Nubar Going green

Förra torsdagen, precis innan vi for till Bulgarien fick jag mina Nubar Going Green som jag beställt från Beverly Beaute. Jag drog bara upp dem ur plasten och knäppte ett foto med mobilen. Jag hann inte så mycket mer så jag är inte säker på vilket lack som är vilket. Lacket längst till höger är i alla fall Wildlife och till vänster om det står Forest.
Det var passande att det kom ett gäng nya lack så jag har nått att pyssla med i veckan. Maken börjar jobba imorgon och jag har blivit knockad av en förkylning så det blir nog inget av min lilla semestertripp på egen hand som jag planerat 😦 Jag har bestämt mig för att börja med Forest.

Annonser

6 thoughts on “Nubar Going green

  1. Äsch behövs inte, men tack ändå. Är inte så noga, ville bara veta på ett ungefär, tror jag beställer från nailshop ändå. Men kan ju vara bra att veta att man inte förlorar massor på det…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s