Shoppat på Gardermoen

Jag visste inte att MAC hade en disk på Gardermoen, jag har aldrig varit där innan. Det var därför en mycket trevlig överraskning att springa in i den i går kväll. Dessutom med födelsedagspengar på fickan 🙂 Klämde länge och väl på Style Warrior men inget av det fick följa med hem. Hem tog jag två Dazzleglass, Like venus (mitten) och Smile, ett See thru lip colour i färgen Secret crush samt matta veluxeskuggan Velvet moss.

See thru har jag varit nyfiken på sedan jag läste om dem första gången, men jag har aldrig sett något på riktigt tidigare. Velvet moss är en skugga som jag fingrat på många många gånger men aldrig köpt. Nu slog jag dock till eftersom jag såg hos Purity att den utgått.

Annonser

2 thoughts on “Shoppat på Gardermoen

  1. Crzynails: Jag köpstoppar väldigt sällan. Jag köper med sunt förnuft hela tiden istället. Det tycker jag känns bättre

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s