Lila med Electric plum

Bytte till mig Electric Plum från MAC av Maya på Pret-ty. Minns inte ens vad hon fick så jag kommer säkert inte sakna den 🙂 Det här är första testet med Electric Plum. Alla skuggor från MAC. electric plum var väldigt fin i nyansen och skimmrar fint men var inte alls så lättjobbad som andra MACskuggor.

Jag började med att lägga Electric plum på nästan hela ögonlocket. Jag sparade en liten bit i yttre ögonvrån och närmst näsan. På den nakna yttre delen och lite omlott med Electric plum la jag Knight divine. Jag suddade Electric plum in mot inre ögonvrån med lite Mink & sable. På den nakna delen in mot nästan, under ögat samt från globlinje till bryn la jag Wintersky. Wintersky suddades ihop med Electric plum ut mot yttre ögonvrån. Avslutningsvis lite av Casablanca precis under ögonbrynet och svart kajal runt hela ögat.

Annonser

4 thoughts on “Lila med Electric plum

  1. jättefint!Minneskortet kom idag, för 2 minuter sedan!!!Tack så oerhört mycket! Det är fantastiskt vilka fina männsikor det finns!Tack!!!<3

    Gilla

  2. Sminkjante: Tack, den är mycket finMaya: Just det! Satin taupe var det.Sanna: Bra att det kom fram. Det finns fördelar med att jobba på ett minneskortsäljande företag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s