C – Cobolt från MAD

Cobolt från MAD är en skugga som jag använt hur många gånger som helst känns det som men den är förvånansvärt lite representerad här på bloggen. Tror att det mycket beror på att det är en liten favoritskugga när det kommer till partysminkningar och just partysminkningar är jag grymt dålig på att fota.

Idag har jag dock använt Cobolt till en helt vanlig sminkning. Jag har använt Cobolt ihop med MACs Moon’s reflection. Moon’s reflection ligger på inre delen av ögonlocket och Cobolt på yttre. I mitten blendade jag ihop dem och la lite av MACs Casablanca ovanpå för att få lite mer lyster. Samma sak gäller under ögat. Slutligen la jag Casablanca även under brynet och så svart kajal, MACs Ebony, längsmed övre fransraden.

Annonser

5 thoughts on “C – Cobolt från MAD

  1. Maya: Det var dumt gjort av dig tycker jag 🙂Linda: Den är väldigt finSminkjante: Fantastisk, men min kräver lite speciell suddteknikMarina: Tycker den passar väldigt bra på vill-halista 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s