Nya GOSHpennor

Jag är sjuk och harså varit i en vecka snart. Jag har goda förhoppningar om att jobba imorgon (och därmed även kunna åka på den planerade Uppsalatrippen) men vi får väl se. Det som är så jäkligt är att jag egentligen känner att jag hade kunnat vara på jobbet idag MEN jag har i stortsett ingen röst alls och hostar konstant. Jag vill ju inte smitta kollegorna i onödan.
I vilket fall sjukdom + löning = tröstshopping. Förutom en liten beställning från Nelly som inte hör hemma här klickade jag hem fyra nya GOSHpennor från Pashion. Jag klickade som sagt igår och idag (!) kom brevbäraren med pennorna. Mycket imponerande! Det blev (uppifrån och ner) Pretty petrol, Green devil, Lemon soda och Silver screen. Som en liten present fick jag med ett prov på Lip injection extreme från Too faced. Jag har aldrig provat nått från Too faced innan så det ska bli lite spännande
Skulle egentligen haft Green grass också som jag spanat på jättelänge (och som Sminkjante använde igår bara för att jävlas *tihi*) men den fanns inte på Pashion. Sminkjante lovade dock att hålla utkik efter den på nästa skånebesök (tacktack) Skulle vilja ha en ljusrosa penna med. Tror MUS har en, stämmer det? Nått annat tips någon?

Annonser

9 thoughts on “Nya GOSHpennor

  1. Inthemake: Alltid trevligtKajsa: Ja, det verkar ganska rejält. Var inne på hemsidan för att se hur stor en originialförpackning är men det stod inte.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s