DS Sapphire – OPI

När jag såg Sminkans swatch på blå hololack blev jag sugen på China Glazes Kaelidoscope him Out. Tyckte att ljusblå hololack passade i det här ovåriga vädret. Sen när jag öppnade nagellackslådan så hittade jag OPIs DS Sapphire som jag inte visste att jag hade så det blev det istället. Bilderna är tagna i direkt och indirekt lampsken. Tycker man ser holoeffekterna tydligt, ska bli spännade att (förhoppningsvis) se dem i solsken idag.

Annonser

3 thoughts on “DS Sapphire – OPI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s