Firar med en tävling

Imorgon fyller maken min år och på fredag firar vi bröllopshalvårsdag 🙂 Det tänkte jag fira lite här på bloggen genom en nagellacksutlottning (samlingen minskar = maken blir glad)
Lacken som lottas ut är China Glaze Sex on the beach till vänster och Unplugged till höger. För att vinna ett av dem vill jag att ni kommenterar med er absoluta favoritögonskugga samt motivering. Jag drar en ny ägare till varje lack på söndag klockan 15.

Annonser

17 thoughts on “Firar med en tävling

 1. Jag måste nog säga MUS Sunrise trots att det är en färg jag inte bär varje dag. Det var så otippat att jag skulle älska den för orange är verkligen inte min färg och dessutom syns man väldigt väl när man har den på sig. Något som jag ofta inte vill, märkas alltså. Och grattis på halvårsbröllopsdagen.

  Gilla

 2. Urban Decay ”Graffiti”, har bla deras Deluxe shadowbox med den i. Men när den tar slut där, kommer jag definitivt köpa den i fullstorlek!Anledningen till att jag gillar den så pass mycket som jag gör, är för att den är varken för gul i tonen och inte för blå i tonen heller. Inte för mörk och inte för ljus, gräsgrön with a moderniserad kick. Den går att göra till en mer lime’ig nyans med en sorts bas och mer mörk och djup med en annan.Sen att den är grymt bra pigmenterad och håller hela dagen är ju dessutom superbra! 😀

  Gilla

 3. MAD Pizzaz! Det finns ingen lila ögonskugga i världen som vinner över dennna gudinna. Lila på hög nivå, oftast är andra lila ögonskuggor aningens blå eller cerisa. Men den har kan man inte ta miste på att den är lila!

  Gilla

 4. jag älskar en guldig, flytande skugga från yves rocher. ser ut som en penna med en ögonskugga på varje sida. guld och brunt. den guldiga ÄLSKAR jag. sitter bra och har en helt otroligt fin metallisk färg.

  Gilla

 5. Det här kallar jag tävlig. Himmel vad svårt. Jag skulle vilja utnämna en grönskugga men då skulle mina andra gröna bli ledsna. Så därför blir min favorit Predatory från Fyrinnae. En matt lila skugga. Den är outstanding. Matt, lila och en riktig wow färg!

  Gilla

 6. Åh, det ljusa lacket är ju jättefint =)Min absoluta favoritskugga är TMMs Touché, ljuvligt lila med guldskimmer. Stort grattis, förresten!

  Gilla

 7. Jag bara älskar cremeskuggorna i tub från Bourjois som heter Survoltee. Den i beige färg som heter Beige electrisant är storfavoriten bland färgerna. De är lätta att applicera, jag bara tar lite på fingertoppen och smörjer ut på hela locket. Världens bästa bas för en snygg makeup! Man behöver inte ens primer under för de sitter perfekt hela dagen! Dessutom kan man komma över skuggorna billigt på flera engelska lågpris-webshoppar. Enda nackdelen är väl att de bara finns i några få färger. /Ninni

  Gilla

 8. Ohh jag måste säga Pizzazz från MAD, det är nog ingen skugga som slår den i min mening 😉 Stort grattis på både bloggfödelsedag & bröllopsdag 😉

  Gilla

 9. Tävling är kul minsann!Favoritskuggan just nu som dock har potential att bli en all-timer är Fyrinnaes Atomic afterglow. Vad jag än hittar på i övrigt finner den allt som oftast sin plats i ögonmaken, passar och lyfter upp det mesta! Rekommenderas definitivt 🙂

  Gilla

 10. Oh, tävling tävling! Min favorit är nog Fyrinnaes Maneki Neko- beige med ett kopparskimmer. Perfekt vardagsskugga som ändå har det där ”lilla extra”. Grattis x2 😀

  Gilla

 11. Åh, Unplugged som jag velat ha så länge! Kul tävling, men klurig. Jag måste nog liksom Emelie svara MUS Sunrise. Skälen är många, men framför allt så har jag aldrig blivit missnöjd med en mejk där jag använt den, och med tanke på hur ofta jag blir missnöjd är det en stor bedrift!

  Gilla

 12. Oh, trevlig tävling! Min favoritskugga är Muffin från Make Up Store. Vanlig vardagsskugga (lite tråkigt, jag vet), men sååå fin! Den används varje dag och även på utekvällar (i kombination med lite annat då). Bästa köpet på länge!

  Gilla

 13. Tikeys mineralskugga Honey, den fick jag som ett litet prov först, men snabbt beställde jag en fullsize. Aprikos-skimmer. Helt underbar skugga, både till vardags och till fest. Går att variera väldigt lätt i ”styrka” beroende på hur mycket man tar. / Anette

  Gilla

 14. Min favoritskugga är en hudtonad cremeskugga på tub från clinique. Den är grym som bas för andra skuggor, och sjukt snygg själv när man vill ha en naturlig sminkning.

  Gilla

 15. Jag har funderat och funderat på vilken skugga som är min favorit, har ju några stycken som jag tycker mycket om. Men se slog det mig att min favorit är Mist Paris, en svart skugga med rosa och silverpartiklar i sig. Den använder jag i princip alltid när jag går ut, den är underbar att göra sotningar med eller för att ge vardagsmaken lite djup. Den är väldigt lätt att bestämma hur mörk man vill ha den, hur mycket rosa respektive silver som ska finnas med och den suddas otroligt bra. En toppen skugga till både vardags och fest alltså!

  Gilla

 16. Stort grattis!Jisses vad svårt! Jag blandar ju hej vilt:PJust idag röstar jag på MAD minerals Cat’s eye. (Sen är jag lite nyförälskad i NYX UPM Mocha)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s