D – Disco från TMM

Igår spelade ett av mina lag (Mullsjö i innebandy aka MAIS), en mycket viktig match. Det var utan tvekan vinna eller försvinna som gällde. De vann. Tyvärr vann även en konkurrent så det blev ”vinna och få en andra chans”. För att heja lite extra sminknade jag mig i MAISfärgerna, blått och vitt.

Jag började med MACs ljusgulvita skugga Casablanca från frans till bryn. Därefter TMMs blå Disco i globlinjen. I yttre ögonvrån suddades Disco sedan från globlinjen och in mot mitten. La en ”klick” av Disco under ögat i yttre ögonvrån som även den suddades mot mitten. Mitt under ögat fick Disco möte Casablanca som las under resten av ögat. Jag förstärkte Disco lite i globlinjen samt la till svart kajal runt hela ögat.

Förstår ni nått alls av mitt ”så här gjorde jag”-svammel?
Försökte mig på att fota båda ögonen igår med. vad svårt det är! Att får jämnt ljus och hålla kameran så att båda ögonen kommer med. Har även upptäckt att jag omedvetet håller huvudet (eller kameran?) snett när jag fotar. Jag är inte sned i verkligheten 🙂

Annonser

6 thoughts on “D – Disco från TMM

  1. Viktbloggerskan: Nej jag bor inte i Mullsjö, uppvuxen i Bankeryd dock. Jag har, vad ska man säga, personliga intressent i MAIS 🙂Maya: Är han med oss eller mot oss? 😉Inthemake: Tack, jag tyckte med om det. Lite ojag på nått sätt 🙂 Jag älskar ju Sannas (http://www.makeupmylack.blogg.se) sminkningar och försökte efterlikna dem

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s