Jämförelse – mascara

Jag har använt Maybellines mascara Define-a-lash i 3 månader (här står lite mer vad jagtycker om den) och det är dage att byta. Från början hade jag tänkt köpa Define-a-lash volume och testa den men så kom ett erbjudande om 3 nummer av Damernas värld + Laura Merciers Thickening Building Mascara. Jag gillar Laura Mericers produkter så det var ingen tvekan om att hoppa på det erbjudandet även om jag inte gillar tidningen. Mascaran kom för någon vecka sen och jag testar förfullt. På bilderna nedan är ögonen helt osminkade förutom mascara då. Jag har använt Define-a-lash på vänsterbilden och Thickening på den högra. Jag ser faktiskt ingen större skillnad, varken på bilderna eller i verkligheten. Borsten på Thickening var lite större än vad jag egentligen vill ha men den var förvånansvärt enkel att måla med ändå. Dock fick jag torka av borsten på papper innan jag målade. Jag tänkte göra samma jämförelse imorse med smink på men jag glömde bort det. Återkommer med ett utlåtande efter det.

Bjuder på en tvåögonsbild med, ser ni någon skillnad?

Annonser

4 thoughts on “Jämförelse – mascara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s