Ljusrosa naglar med guldskimmer

Nu har jag varit hos nageltanten igen. Det blir inte alltid bra när jag är där har jag upptäckt. Naglarna i sig är som vanligt jättesnygga. Färgen, en ljusrosa färg med guldskimmer i, är också jättefin. Däremot är färgen inte fin på mina händer. Jag funkar helt enkelt inte i ljusrosa, får bara väääldigt långa fingrar. Överlackning framåt kvällen.

Annonser

7 thoughts on “Ljusrosa naglar med guldskimmer

  1. Jag låter aldrig nageltanten måla mina naglar, eftersom vi inte tycker lika om nagellack. Den hon anser vara fina lack, gillar jag inte alls. Alltså de ser fina ut i flaskan men på täcker de inte. Jag väntar till jag kommer hem och får välja och vraka bland mina egna godbitar.

    Gilla

  2. Sminkjante: Åhå, jag låter aldrig nageltanten välja färg. Gör jag alltid själv. Den här gången ville jag ha något ljust som jag kna måla över med vårens härliga ljusa färger. Utbudet av ljusa heltäckande gelefärger är inte enormt direkt så det vart rosa eller fransk. Fransk = tråkigt så jag chansade på rosa. Vart sådär :/ Helt mitt eget fel

    Gilla

  3. Crazynails: Nej den passar inte alls migMakeupoholic: Färgen är jättefin, men svårburen. Skulle säkert passa på någon med mök hy

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s