Guldliner

här kommer enklaste enkla sminkningen bestående av svart kajal och MACs fluidline Uppity. På en grund av en neutral skugga, MACs Casablanca (vad annars?) drogs en eyeliner med Upptiy och så svart kajal runt hela ögat. Sminkningen är dock inte så snabb som den ser ut. Uppity blir så skir så skir på mig så det krävs många lager eyeliner för att få någon färg. Tror jag hamnade på 5 eller 6 strykningar. Många lager precis ovanpå varandra kräver koncentration…

Annonser

8 thoughts on “Guldliner

  1. Maya: Tack, skule vilja se dig i nått liknande. Måste vara ursnyggt mot dina mörka ögonSminkan: Tackar, det krävdes en del jobb vill jag lova. Såg din Harry pottersminkning, får du Upptiyn så intensiv i bara ett drag?Sminkjante: Tack, det var en del pill

    Gilla

  2. Supersnygg färg på linern och väldigt vackert till dina ögon! Synd bara att den är så skir som du skriver, man vill ju inte riskera att förstöra en snygg linje på grund att att man måste bättra på färgen i all evighet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s