Humid & Gulf stream

Den här sminkningen hade jag häromdagen när jag var i Stockholm på jobb. Syftet med besöket var en massa möten. Jag är en person som aldrig utger mig för att vara nått jag inte är och behåller min stil oavsett vem jag träffar eller vad jag gör. Trots det så vill man ju ändå känna sig säker på sig själv i sådana här situationer. Därför blev det en trygg gammal vän – Humid!

Jag la Humid på yttre halvan av ögonlocket och in under ögat. Mitt på ögonlocket, delvis ovanpå Humid la jag Gulf stream och på delen av locket som blev kvar las Juxt. Juxt las även under resterande del av ögat samt från globlinje till bryn. Svart kajal, Ebony, runt hela ögat. Alla produkter från MAC.

Annonser

4 thoughts on “Humid & Gulf stream

  1. Sminkjante: Håller (forstås) med. Humid är underbar och pålitlig.Maya: Ja, de är fina både ihop och var för sigSminkan: Tackar tackar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s