Nygjorda naglar

I måndags var jag och fick nya naglar *wiie* Så skönt med ny gele och lite manikyr. Färgen har jag haft innan, bland annat för ganska exakt ett år sedan. Då såg det ut så här. Tyvärr är detta en färg som utgått och nu tog vi den allra sista droppen 😦 Synd, jag tycker verkligen att den är jättefin.

Annonser

6 thoughts on “Nygjorda naglar

  1. Det är så ballt att man kan göra naglar i färgat material också! Och det här var ju en riktigt snygg färg också! Jag funderade på att göra svarta när jag hade förstärkning, men lagom till att jag bestämde färg så tog jag bort det helt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s