Old moss & Blue lagoon

Jag fick en ny velvet touch i färgen Blue Lagoon av Maya i Pret-tys julklappsbyte. Jag älskar pennor och jag älskar Goshs velvet touch så det var ju passande. I färgen är Blue lagoon väldigt lika MUS Sparkling beach men mindre blank och utan glitter. Jag ska fixa en swatch på dem tänkte jag.

Här har jag först lagt Old moss från MUS runt yttre delen av ögat och Blue lagoon runt inre. Vet inte vad det var för fel på Old moss idag. Det blev ingen färg alls 😦 Syns inte ens att det är två olika färger. (Här är en mycket bättre sminkning med Old moss) I vilket fall, sudda ihop som vanligt och svart kajal, MACs Ebony, innanför undre fransraden.

Annonser

4 thoughts on “Old moss & Blue lagoon

  1. Piraya: Vad kul att du gillar den!Sol: Jag uppskattar inte när min blogg används i reklamsyfte. Därför är ditt inlägg väck. Det finns många märken jag testat och inte testat, gillar och inte gillar som inte näms här.

    Gilla

  2. Det var därför jag inte skrev vilket märke det gällde, utan bara ett marke jag arbetar med och inget namn. Jag gav min mail för att du skulle kunna nå mig tänkte faktiskt inte på nåt annat annars när man skriver inlägg så brukar det finnas en egen ruta där man kan skriva sin mail så det inte syns ut i bloggen. Men det fanns inte hos, dig men jag respekterar helt att du tog bort det, för att göra reklam var inte min avsikt, jag kom på att jag skrivit maillen så när du pratade om reklam. Innan des hade jag inte en tanke på det. Det jag ville var att om du är intresserad, låta dig pröva produkten. Sen helt själv avgöra om du vill lägga ut dem el ej. Men du har ju nu min mailadress så du kan maila mig svar om du är intresserad då kan vi ta detaljer den vägen, så ska jag inte skriva här mer. Ber om ursäckt om du tog illa upp. (På min webbsida skriver jag häller inget om detta, min tanke var bara att du skulle se vem jag är) Mvh Sol

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s