Nfu.Oh #69

Fortsätter att gå igenom mina Nfu.Ohlack. Här kommer blider på nummer 69. Blågrått och glittrigt utan att se ut som glitter. Förvånansvärt täckande var det med. Jag hade förväntat mig skirare men ett lager täckte nageln och två lager täckte den svarta tippen som var under. Torkar snabbt gör det, speciellt med OPIs Rapidry. Jag gillar mina Nfu.Ohlack, vill ha fler!

Annonser

3 thoughts on “Nfu.Oh #69

  1. Sminkjante: Det är verkligen skitsnyggt!Kajsa: Jag har aldrig sett Blue island tea i verkligheten men döma av swatcher är jag beredd att hålla med dig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s