Temavecka i färg: lila

Sminkan, Rouaa (m fl) har temavecka denna veckan. Jag hänger på, tror det kan få fart på mitt sminkande igen. Det var ett tag sen nu. Igår var det gröntisdag. Eftersom jag älskar grönt så gjorde jag förstås en liten grön sminkning igår kväll. Den kommer upp framåt kvällen
Onsdag = lila dag, här kommer mitt lila bidrag

Jag började med Fyrinnaes Illicit passion. Den la jag som ett v i yttre ögonvrån, under yttre delen av ögat och i globlinjen. Illicit passion var inte så lila på mig som i burken så jag tog MACs Nocturnelle och la omlott Illicit passion, på hela resten av locket och under inre delen av ögat. På inre delen av locket la jag MACs ljusgröna Juxt. Juxt använde jag även under brynet ihopblandat med MACs Ricepaper. Slutligen drog jag en eyeliner med MACs fluidliner Macroviolet längsmed övref ransraden och pennan Prunella innanför nedre fransraden

Jag fick ta massor med foton och ändå blev de inte bra. Vet inte om jag glömt hur kameran fungerar eller om det är bristen på ljus.

Annonser

3 thoughts on “Temavecka i färg: lila

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s