Bildspam!

Nu blir det bildspam. Idag kom nämligen en leverans från Nfu.uh som söta Sanna hjälpt oss med (tack Sanna!!). Oss är jag, svägerskan och en vän till mig. Här kommer mina och vännens lack. Svägerskan får blogga sina lack själv.

Mina lack


#51, #56, #68, #69, #70, #84 och #121


# 51 och #56 och # 68


#68 och #69 och #70


#70 och #84 och #121

Vännens lack


#48, #44, #129 och #102

Mister i bakgrunden 🙂

Annonser

20 thoughts on “Bildspam!

  1. Adeasteiah: Jag längtar efter att provaSminkan: Vilken tur! Du har bra smak har jag lärt mig och jag har suktat efter lack på din blogg många gångerAnna: Ja, det är ju inte OPIfantasi direktA-J: Lite orangeröd har jag för mig (står i hallen) Förhoppningsvis får du själv i morgon. Annars får du dem på måndag

    Gilla

  2. Chaosophia: Jag har många härliga lackningar framöver 🙂Sanna: Det kommer ett litet paket med posten som tack. Funkar eniroadressen?Marie: Vad tror du inte jag gjorde då. Jag fick ju hoppa i dem, alla 18 🙂

    Gilla

  3. Badis: Jupp!CrazyNails: :p De kommer snart till Europa via Estland. Hoppas det blir ok priser dåFåfängan: Varför?Linda: *hihi* du får också köpa från Estland

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s