Nya Gulf stream

Idag visar jag en sminkning med MACs Gulf Stream som jag bytte till mig på Pret-ty för ett tag sen. Kommer inte ihåg av vem.
La Tempting som ett V i yttre ögonvrån och under ögat. Därefter fyllde jag i locket med Gulf Stream. Brun penna, Costa Riche, runt hela ögat och Casablanca under brynet (som jag glömde måla). Alla produkter från MAC

Annonser

9 thoughts on “Nya Gulf stream

  1. RM: TackarAdrasteiah: Varsågod. Visst är de helt undebara?!Sanna: Tack, din brunturkosa sminking härom dagen var läcker med. Kommenterade aldrig för blogg.se tyckte inte att jag skulle det 😦Sminkan: Tack!

    Gilla

  2. Pingback: Thru back Thursday 3 december | Kajalpennan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s