Fransk

Jag var hos nageltanten häromdagen. Vi renoverar hemma så det blev kortare, renoveringsvänliga naglar men vanlig fransk manikyr. Jag trivs verkligen INTE i franskt. Tycker det känns hårt. Hade det en dag sen la jag ett lager av OPIs I only drink champange över. Då blir det bättre tycker jag. I helgen bli det nog omlack i nån kul färg. Nedan en jämförelse med och utan I only drink champange (med till vänster)
Annonser

5 thoughts on “Fransk

  1. RM: TackLinda, Crazynails och Makeupmylack: Med ett lager ljust lack över tycker jag det ser ut mer som en enhet än två halva naglar 🙂 Gillar färgade tippar dock, men det är ju en helt annan grej.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s