Jämförelse: Heavenly Sluscious Scrub

Jag är väldigt förtjust i Heavenly sluscious kroppsskrubb. Jag har köpt Sugar Scrub Strawberry flera gånger och nu sist köpte jag Salt Scrub Lemon’n Lime.

Jag älskar produkter som luktar friskt av citron/lime och tycker förstås att Lemon’n Lime luktar underbart. Den luktar citrus utan att föra tankarna till toalettregöring *hua* vilket jag tycker är en risk man tar när man köper produkter med cirondoft. Strawberry luktar även den väldigt gott, men den är inte så jag som Lemon’n Lime.
Tyvärr, om man kan säga det, är sockerskrubben en bättre skrubb än den med salt. Den river bättre och det ramlar inte så mycket skrubb på duschgolvet. Jordgubb vinner över citron/lime (den här gången) Båda doftar gott, men som skrubb betraktat föredrar jag socker. Båda srubbarna kostar 140 kronor för 500 gram hos Spastugan (där jag även lånat bilderna)

Annonser

3 thoughts on “Jämförelse: Heavenly Sluscious Scrub

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s