Catherine the Grape – OPI

Denna lackning blev det så OPIs Catherine the Grape. Det känns väldigt tråkigt. Inte för att det egentligen är tråkigt, tvärt om det är jättefint, utan för att det är väldigt likt gelen jag har för tillfället, den rödbruna ni vet. OPIlacket ser ut precis som gelen fast med lila ton. Ska swtacha dem brevid varandra när jag tar bort Catherine igen, det blir nog snart. I vilket fall, Catherine är ett jättefint lack, fin lila nyans men inte alls det jag ville ha idag.
Det har blivit en övervägande del naglar i bloggen det sista. Jag är hösttrött och sover så länge jag bara kan på morgonen = inget smink

Annonser

6 thoughts on “Catherine the Grape – OPI

  1. Beauty roxx: Och jag har antagitSanna: Positiva eller negativa?Sminkan: jag har märkt det…Fåfängan: Får se om du lär dig nått om mig då..Sminkan: Det behöver du inte flagga.. Jag är inne på din blogg oftare än min egen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s