Pearlglide Outspoken och Black Russian

Jag tyckte det var dags för en pennsminkning ingen och vad passar bättre att använde än nya pearlglidepennorna från MAC som M (min man alltså. Sambo duger inte längre och min man låter så konstigt) köpte till mig på Kastrup förra veckan. Jag hade skrivit en liten lista, allt fanns självklart inte men jag fick mig en pratstund via mobil med en trevlig donna som jobbade i MACdisken.

Till sminkningen då. Jag började med MACskuggorna Putty på hela locket och Casablanca på brynbenet. Sedan la jag gröna pearlglide Outspoken längstmed övre fransraden ”där det finns ögonfransar” Alltså från inte långst i ögonvrån och hela vägen ut. Därefter Black Russian ovanpå Outspoken i yttre ögonvrån. Russian tonades till en vinge med en tunn pensel och Outspoken las även under ögat. I inre ögonvrån la jag Goshs penna Friskey Frog.

Annonser

7 thoughts on “Pearlglide Outspoken och Black Russian

 1. Åh, så skimrande vackert!Nu har jag hittat tillbaka till bloggen efter ett alldeles för långt uppehåll. :)/Jenny på All Maked Up

  Gilla

 2. Jenny Tack och välkommen tillbakaSminkjante: Tack, jag får väl trots allt kalla det för min specialitetRM: TackInthemake: Gullig som vanligt

  Gilla

 3. Mmm, du ska se att ”min man” kommer att låta bättre och bättre ju mer du använder det: det är ju just det han är, eller hur?Stort Grattis!! 😀

  Gilla

 4. Pixelpig: Tror ärligt talat inte att det kommer användas speciellt mycket. För mig har han alltid varit en man 🙂 och make, jag det låter som vi är 50 år. Nä, det kommer nog bli bara M.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s