Brunröda naglar

Förra måndagen var jag hos nageltanten. Det blev en permanent färg som omväxling, 6521 tror jag den hette. Fick hem några lack från 8ty8 idag 🙂 Snart dags för omlackning..

Annonser

8 thoughts on “Brunröda naglar

 1. Nice, jag visste inte att det blev så snyggt med permanent färg! Jag funderade på att ha svart som permanent färg när jag förstärkte naglarna i somras, men även om det hade varit en enkel tillvaro hade jag inte litat på att jag varit nöjd med samma jämt. Hur funkar det om du vill ha ett ljusare nagellack ovanpå?

  Gilla

 2. Makeupoholic: Tack så mycketMarie: Det enkla svaret är egentligen, det funkar inte alls. Självklart kan man göra layer precis som om man lackat med ett mörkt och sedan lägger ett annat lack ovanpå men det går inte att täcka över. Det är nånting jag alltid tar hänsyn till när jag väljer permantent färg. Det ska vara så pass ljust att flera av mina lack ska kunna täcka. Dels pga att det är tråkigt att ha samma färg i 5 veckor men framförallt pga att nageln växer ju och man vill kunna dölja utväxten.

  Gilla

 3. Grymt snygga naglar! Inte testat permanent ännu, men det kanske är dax att våga lite – blir helt klart inspirerad av ditt resultat!

  Gilla

 4. Smink: Jag tycker att fransk är praktiskt men väldigt tråkigt. Färg är mer jag, men man måste tänka sig för så man väljer en färg som går att täcka över när utväxten kommer

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s