Rodeo Diva – Wagon trail och Branding iron

Just nu har jag mina naglar lackade i China Glaze An affair to remember. Jag är väldigt förtjust i den här färgen men nu börjar den kännas lite för somrig. Mina stackars nagelband har fått stå åt sidan det sista. Det är mycket som fått göra det det sista. Sminkkvarten på morgonen och bloggen till exempel. Att en veckas ledighet kan göra att det hopar sig så f*rbannat!!

Igår fick jag ett lite paket från söta vännen i Stockholm (Phillis på pret-ty) Hon köpte Wagon trail till mig för ett tag sen och så har vi bytt lack med varann 🙂 Jag bytte till mig Branding iron mot Draped in velvet. Ikväll blir det omlackning 🙂

Annonser

6 thoughts on “Rodeo Diva – Wagon trail och Branding iron

  1. Draped in velvet lade jag på min beställ-lista då jag lade in min senaste h2t-beställning. Men då listan blev på 20 lack så var jag tvungen att kompromissa litet;DDen är urläcker!

    Gilla

  2. eyeonbeauty: TackBadis: jag blev besviken på draped in velvet. Alldeles för rosa för min smak. Hade hoppats på mer lila drag.Sminkan: Ja, det är hon 😉 Men jag funderar på att sluta. För att se om jag klarar det. Men det blir inte förrän efter högsäsongen på jobbet (=julen)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s