Vissa förhinder

Ibland är det svårt att blogga.
Annonser

8 thoughts on “Vissa förhinder

  1. Åh, har hon också blivit bloggoholic och gunkfantast?;)Vår Pepe är extra förtjust i att komma och ligga på morgontidningen. Känns litet ”just så” då man äntligen får brett ut Helsingin sanomat som är stor som gobiöknen och sen kommer kattfrassen där och strandar:D

    Gilla

  2. E: vad skulle den heta?Badis: Det älskade min Pricken med. Så fort det prasslade kom han springande. Aska är en ”ligga-i-vägen-i-knät” kisse medans Mister är en ”trampa-runt-på-tngentbordet”Therése: Jo, hon är min stora kisseSminkan: Min gosis

    Gilla

  3. Vi hade också en Pricke! Han var vit, döv och söt och var en riktig självmordskandidat: i och med att han inte hörde nåt så brukade han stranda och sandbada vid körvägen brevid vårt hus…våra grannar frågade alltid om den där hopplösa tåntkatten är vår.Lillisen blev också överkörd men han var så söt:) R.I.PKatter är det bästa som finns!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s