Will You Mari-achi Me – OPI

Nu har jag lackat om naglarna i en mer neutral färg än An affair to remember. Numera har jag OPIs Will you mari-achi me? på naglarna. Det är verkligen neutral. För neutralt för mig. Ser mest ut som jag har väääldigt långa fingrar.

Fotade även hur mina gelnaglar ser ut ”nakna” efter två och en halv vecka. I halvtid med andra ord eftersom jag går till nageltanten var femte vecka. Man ser att de krullar sig något i nederkant samt att det finns en liten utväxt.

Annonser

2 thoughts on “Will You Mari-achi Me – OPI

  1. En ganska snygg färg tycker jag, men det är klart, jag skulle nog onte gilla den på mig. Men som sagt, på dig tycker jag det är fint.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s