Softwash grey & Dark soul

Softwash grey är ett pigment från MAC som jag inte använt tidigare. Jag tror att mitt sökande efter den perfekta grå är över gott folk. Vilken underbar skugga! I den här sminkningen har jag kombinerat stonewash grey med MACs svarta pigment Dark soul och TMMs blå skugga Azul. Tillsammans med de färgerna uppfattas Softwash grey som grå/gråblå. Kombinerar man den med lila kommer den dra åt lila och när jag la den mot grönt så såg den baskemig gröngrå ut.

Softwash ligger på hela ögonlocket och upp till brynet. I yttre ögonvrån suddad upp i globlinjen och mot ögonbrynet samt under yttre halvan av ögat ligger Dark soul. Under inre delen av ögat har jag lagt Azul. Svart kajal från MAC längsmed övre fransraden och runt hela ögat som så många gånger förr…

Annonser

4 thoughts on “Softwash grey & Dark soul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s