Azul och Cobolt

Idag blev det blått. Nästa skugga på sminklistan var nämligen MADs Cobolt.

Jag målade först hela ögonlocket med TMMs skugga Azul. På yttre halvan av locket, ovanpå Azul, la jag Colbolt. Cobolt använde jag även under yttre delen av ögat och i globlinjen. I globlinjen suddade jag Cobolt med MACs ljusblå skugga Tilt. Därefter la jag MACs pigment Quick frost på brynbenet och suddade Tilt. Det var första och sista gången jag använde just denna burk med Quick frost. Den damp nämligen ner i handfatet – utan lock. Synd för den var väldigt fin. Under ögat tonade jag Cobolt med MUSs penna Liquid som jag även målade i inre ögonvrån. Svart kajal längsmed övre fransraden och så klart.

Annonser

3 thoughts on “Azul och Cobolt

  1. Vad ljus och genomskinlig cobolt blev på dig. Så ser den aldrig ut när jag använder den. Måste bero på underlaget. Men du är fin i färgerna. Synd att du tappade burken med pigment, det är aldrig roligt när sådant händer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s