Veckans topp-3 vecka 19

Tredje plats:
Sminkan visar som vanligt upp ursnygga sminkningar varje dag. Hennes Champagne truffle blev min favorit den här veckan. Gnistrande, sprakande och grön.

Andra och första plats:
Green & Curly har haft en lila temavecka. Jag är grymt förtjust i lila, speciellt på andra. Båda de här två sminkningarna är bedårande och fantastiska fast på helt olika sätt. Har suttit och tittat på dem länge länge nu och jag kan inte bestämma mig för vilken som är snyggast. Skarpa, rockiga Twisted, Fyre & Ice, Violett eller skira och guldig Kunzite, 7200, Merlot. Vilken tycker du? För mig blir det oavgjort.

Annonser

3 thoughts on “Veckans topp-3 vecka 19

  1. Veronica lyckades verkligen med de båda lookerna! Jag är lite svag för den med guldeyelinern men håller med om att det egentligen inte går att utse en vinnare. Kul att få vara med trots min något slöa vecka!

    Gilla

  2. Sminkan: Ja, jag hade verkligen svårt att välja mellan Veronicas sminkningar den här veckanNelli: Just det här är min kategori där jag hyllar andrsa sminkningar, de här tre är med andra ord inte mina. I övrigt är det enbart mina grejer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s