Friskey frog, Sparkling beach och Old moss

Denna veckan blir en temavecka; tema pennor. Vi ska slipa om vårt golv på undervåningen vilket innebär att jag inte kommer till min sminksamling på hela veckan. Har plockat med mig alla pennor samt MUS Casablanca ut, de får jag klara mig på i veckan.
I dag har jag kombinerat MUSpennorna Sparkling beach och Old moss med Goshs Friskey frog. Först Casablanca på hela locket och brynbenet som grund. Därefter Friskey frog längsmed inre tredjedelen av båda fransrader. Frog följdes av Sparkling beach och Old moss. Slutligen tog jag en tunn pensel och suddade ihop skarvarna.

Det ”nya” ljuset (kallat solen) som finns på morgonen nu gör mina bilder lite för orange. Måste nog trixa lite med vitbalansen tror jag. De undre bilderna har jag fixat lite med för att få fram en lite mer vekrlighetstrogen färg.

Annonser

8 thoughts on “Friskey frog, Sparkling beach och Old moss

  1. Tack allihop vad snälla ni är. Friskey frog är min favoritpenna just nu. Jag fick kämpa för att inte använda den idag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s