Eclipse och Frisky frog

Här kommer gårdagens. Jag känner mig vårig och sprallig. Det blev grönt.
La Swimming från MAC på hela locket. Sedan drog jag med pennan Frisky frog från Gosh längs med övre och undre fransraden. Frisky frog har i stort sett samma färg som Swimming. Drog ut Frisky frog mot tinningen med en tunn pensel. Övanpå frisky frog målade jag med MUS gröna Eclipse. Blitz & Glitz, fluidline från MAC, längsmed övre fransraden och svart kajal innanför fransarna. En stor pensel med en blandning av Juxt från MAC och Swimming drogs under brynet.

En uppdatering bara för inthemake:
Annonser

5 thoughts on “Eclipse och Frisky frog

  1. Tack så mycket…jag har lånat lite bilder från dig, säg till om du vill att jag tar bort dom så gör jag det med en gång…;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s