Enkel måndag

Har jobbat nu på morgonen *suck* Hatar verkligen strul måndagmornar. När det var klart kände jag inte för nått direkt i sminkväg så jag gjorde det lätt för mig. Ska ju trots allt till kungliga hufvudstaden idag så helt osminkat går inte för sig.
Regent på hela locket. Därefter pennorna Wooden metal och Dusty smoke längsmed övre och undre fransraden. Wooden metal närmast näsroten som sedan övergår i Dusty smoke. Drog ut linjerna mot tinningen med en tunn pensel. Duttade slutligen twinkle eyeshadow Aztec över pennorna. Alla grejer från MUS.

Annonser

6 thoughts on “Enkel måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s