Hur väljer jag sminkning?

Jag har för tillfället mitt egna lilla system när jag väljer vilka skuggor jag ska använda; en avbockningslista 🙂
Jag fick två ganska stora leveranser, en från MAD och en från Fyrinnae nästan samtidigt. Det innebar att *pang* massor med nya skuggor att testa. För att ta mig igenom alla på ett strukturerat sätt (struktur är en arbetsskada) skrev jag ut min sminklista (ännu ett symtom på kontrollbehov) och satte upp den på insidan av ena skåpsdörren. Jag tar helt enkelt skuggorna som står näst på tur och gör en sminkning av dem. Nu denna veckan i kombination med Humid. Sen bokar jag av skuggorna och om jag inte gillar någon drar jag även ett streck över den.

Hur gör du när du väljer vilket smink du ska använda?

Annonser

2 thoughts on “Hur väljer jag sminkning?

  1. Lol! Du är ju värre än jag! Jag måste ha koll på vad jag har gjort, men planerar inget i förväg. Bloggen är arkivet numera, förr had ejag en period med pärmar fyllda med skisser oc produktbeskrivningar, men det blev för skrymmande så det lade jag ner. Nej, jag väljer så att jag sätter mig framför min hylla full med burkar med pigment, tar en av dem och kör från det. Om jag inte bestämmer mig för en viss färg av någon anledning, men då är det bestämmer som i ”imorgon ska jag vara blå” inte ”imorogn ska jag ha Blue Jay”. Smart system du har egentligen, för jag vet inte ens längre vad jag provat och vad jag inte provat om jag inte kollar i bloggen…

    Gilla

  2. Sminkan: Jag har faktiskt två olika lsitor. En med alla skuggor i bokstavsordning efter märke (det är den jag prickar av mot) Sen har jag en i bokstavsordning uppdelad efter färger. Inget kontrollbehov alls *s*

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s