Omorganisering bland sminket

Den senaste sminksändningen fick mig att inse att jag måste ändra organisationen i mina lådor igen. Det är inte längre hållbart med alfabetisk ordning och eftersom fler beställningar är på väg kommer det bara bli värre.
Nu på morgonen rev jag ut alla mina burkar som kan stå på högkant och sorterat dem i färg. Har inte lagt in dem i lådorna igen än. Måste såga till fler rännor först. Sambon tyckte att ”nu räcker det väl?” men jag tycker det ser lite ut på badrumsgolvet 😉

På grund av dessa maniska krav på ordning hann jag inte sminka mig idag (heller). Har en ”gult-lila-utmaning” i fingertopparna, måste bara få ut den.

Annonser

3 thoughts on “Omorganisering bland sminket

  1. Samma här, alla mina provburkar ligger i en låda huller om buller och det är ingen hållbar lösning. Ska försöka få till några rännor jag också, men först behöver jag en lång låda att lägga dem i.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s