Vad saknas i badrumsskåpet?

Nu är det dags för mig att göra ett inlägg i Pret-tys ”veckans bloggtema” – vad saknar du i ditt badrumsskåp?

Jag är en person som bitvis har ett maniskt kontrollbehov. Det gäller bland annat mitt smink. Så det jag saknar i mitt badrumsskåp (eller lådor som i mitt fall) är ORGANISATION. Jag har ännu inte kommit på nått sätt att organisera mitt smink i färg- OCH bokstavsordning och samtidigt kunna se alla skuggor på en gång. Jag ändrar ständigt mellan alfabetisk- och färgordning. För att göra det lite lättare för mig har sambon börjat tillverka skjutbara övervåningar till mina lådor (se bild på prototypen). Vi räknar med att det ska få plats 10 MACskuggor eller 14 MAD/TMM/Fyrinnaeprover. De är inte klara ännu (har väl inte högsta prioritet när man håller på och laga vardagsrumsgolvet dessutom) men jag ser verkligen fram emot när de blir klara. Det kommer onekligen underlätta för mig. Frågan är; räcker de till?

Annonser

6 thoughts on “Vad saknas i badrumsskåpet?

  1. Ta patent på den idén och sälj det till andra smink-junkies! Det finns så många bra idéer som ingen tar hand om!Och jag vet vad du menar med kontrollbehov. Mina skuggor är arrangerade efter mitt eget system, och det blir totalfel om jag måste lägga en MAC bland MUS eller ha en brun bland blå. Klarar inte det.

    Gilla

  2. Jodå, min sambo suckar bra mycket åt mina skuggor. vad det gäller det här projektet är det dock en win-win situation. Han fick nämligen en legitim anledning till att köpa en handöverfräs. Och är smink min last är elektriska verktyg hans 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s