Entremauve satellite

Sen idag med, fattar inte var mornarna tar vägen!?
Idag är det lila som gäller. Jag har bara använt MACprodukter. Pigmenten Entremauve och Golden olive, skuggan Satellite dreams och fluidlinerna Macroviolet och Blitz & Glitz. Entremauve på nästan hela locket och under ögat. Satellite dreams i inre ögonvrån över och under ögat. Golden olive under brynet. Macroviolet längst med undre fransraden samt inre delen av övre och Blitz & Glitz längs med resterande övre fransraden.

Annonser

5 thoughts on “Entremauve satellite

  1. Svar: Jag vet inte om det går att få den dit för dom ligger ju under länkar men du kan ju ändra själva rubriken just där pretty knappen är. Gå in på sidelementet och redigera, skriv valfri test i titelrutan. Ha en bra dag! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s