Purple eclipse

Idag bjuder jag på en riktigt lätt lila sminkning, tog max 2 minuter att göra. La Satellite dreams på hela ögonlocket och under ögat. Det lila fick en mörkare ton i yttre ögonvrån och globlinjen med hjälp av pigmentet Entremauve. Båda färgerna från MAC. MUS Tectronic från globlinjen till brynet. Sen piffade jag upp det lite med Eclipse från MUS i inre ögonvrån. Laura Merciers penna Black violet innanför fransarna. Visst blev bilderna bra? Jag har hittat ett nytt rum att fota i – rummet som blev över. Vi kallar det så för när vi flyttade till huset fick vi ett sovrum, arbetsrum, vardagsrum, gästrum och så blev det ett rum över, rummet som blev över. Det har nyligen fått en taklampa och vola; perfekt fotorum.

Annonser

6 thoughts on “Purple eclipse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s