EOTD Sweet pink metal

Efter att ha vilat igår och piggat på mig lite gjorde jag maken jag hade tänkt ha på jobbet. Använde Pink metal från MUS på hela locket och tonade mot brynet. Satin taupe i yttre ögonvrån och i globlinjen. Sweet sienna i inre ögonvrån och under bryn samt öga. En riktigt tunn linje med Prunella längs övre fransraden. Alla tre produkter från MAC.
Jag gillar hur Pink metal ser ut i burken men jag funkar verkligen inte ihop med rosa. Skulle gärna vilja dock.
Annonser

5 thoughts on “EOTD Sweet pink metal

  1. Rosa är knepigt. Den blir lätt fadd eller biffrosa om den inte är skarpt rosa. Även de skarpa nyanserna ser lätt rödgråtna ut. Har aldrig förstått dem som vill ha ljusrosa ögonskuggor. De silvriga rosa kan funka som highlighter dock. Och magenta, chockrosa och cerise kan ju vara kul ibland.

    Gilla

  2. Sminkan: Nä rosa är svårt. Dock hade jag en period när jag köpte nästan alla rosa ”för den här kanske funkar” Nu har jag gett eller bytt bort alla utom just Pink metal, måste ju ha nån rosa skugga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s