Inspiration: Hitta Nemo

Sjuk idag med. Kom på att jag spelade in ”Hitta Nemo” för ett tag sen. Har inte sett den innan så det blev till att hitta på den på förmiddagen. Sen gick jag och gjorde en Nemoinspirerad sak. Började med Take off från MUS som en bas. Därefter la jag Sunrise, även den från MUS. Jag provade att lägga den på att annat sätt än det gamla vanliga varför det blev en Sminkanvariant med Sunrise som i ett v upp mot ytte halvan av brynet. MACpigmenten Dark soul i globlinjen och Pastorale som highlighter under brynet och i ögonvrån. Slutligen lite Sunrise under ögat och fluidlinern Blitz & Glitz från MAC runt hela ögat. Har haft problem med just eyeliner under ögat det sista. Det blir fel form och ett litet mellanrum mellan fransarna och linjen. vet inte vad jag gör annorlunda *suck*
Annonser

3 thoughts on “Inspiration: Hitta Nemo

  1. Snygg eyeliner du gjort. Fina färger:)Jag var inne på Inspiration idag och hörde om kaffekopparna. Tjejen där var väldigt hjälpsam och kollade igenom Aidas katalog men hon kunde inte hitta den kopp du beskrev för mig. Hon trodde att den eventuellt ugått ur sortimentet men om jag kom in med en bild så kunde de göra lite fler efterforskningar. Så om du skickar en bild så går jag gärna dit igen:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s